06-01-08

Winter Break

Jawel... morgen is het weer high school geblazen hier in Michigan... Winter Break is echt voorbij gevlogen... houssitten met Lauren, rondhangen in de mall, schaatsen in het park, movie nights, YFU orientaties, gaan supporteren voor zwemwedstrijden, huilfilms in de cinema, uren rondhangen in beaners (de kofieshop hier in Portage) en nog zoveel meer!!

Nieuwjaar was best wel vreemd... Het voelde voor mij al middernacht rond zessen, toen ik jullie smsjes en telefoontje kreeg en met Nils (mijn Vlaamse lotgenoot in Ohio) op msn aftelde voor het Belgische nieuwjaar... Later die avond ben ik dan nog met Marine naar twee feestjes gegaan... Het eerste was in het thema van Jeweltone, wat dus betekende dat iedereen gekleed moest komen in zilver, goud, emerald groen, robijn rood,... Best gezellig! Het tweede feestje vond ik persoonlijk wat minder, maar ach... Uiteindelijk was het dan ook voor de Amerikanen nieuwjaar en werd er volop kinderchampagne gedronken (de wet is de wet, zelfs op nieuwjaar), terwijl er op tv gekeken werd naar de ball drop op Times Square in New York City.

De rest van de vakantie kregen we sneeuwstorm na sneeuwstorm en lag er hier minstens zo'n 35 cm sneeuw. Ideaal weer dus om een rasechte iglo te bouwen! En dat hebben Thomas, Barry en ik dan ook gedaan... Het resultaat mocht er best wel wezen!! Een immense iglo met sneeuwbankjes en al! Er konden zeker 10 mensen in en als ik wat voorovergebogen stond, kon ik er bijna in rechtstaan!! Nadat Barry de iglo Sid gedoopt had, gingen we dan nog even op het bevroren meer vlakbij zijn huis wandelen... Jawel, ik liep dus over het water!! Het was een dag vol mirakels!!

Ik zal me hier nog maar een beetje nuttig gaan maken op deze laatste vakantiedag en bij deze dit berichtje beeindigen...

Aan alle middelbare schoolgangers: veel plezier op school morgen :p

18:57 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

sneeuw PRACHTIGE SNEEUWFOTO'S!!!!
Geraken jullie met zoveel sneeuw nog op school?

Gepost door: lut | 06-01-08

Gelukzak, al die sneeuw :) !!!
Hier in Nebraska is het momenteel een beetje minder... De laatste keer dat het sneeuwde was kerstdag. Er ligt nog wel steeds sneeuw, maar het is nu meer ijs en alles begint ook te smelten :( ik hoop dat wij hier ook nog een paar sneeubuien krijgen :) Veel plezier daar nog !

x Liesbet x

Gepost door: Liesbet | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.