11-11-07

Verjaardag

En jawel, ik heb er mijn eerste Amerikaanse verjaardag opzitten!! Eindelijk volwassen :) Eerst vond ik het wel een beetje jammer dat ik mn 18de verjaardag niet in Leuven kon vieren, maar achteraf gezien was het best een geweldige dag!

Vrij veel mensen hadden er nog aan gedacht en om de 10 stappen riep er wel iemand ‘Happy Birthday!’ in de hallway, voelde me ineens populair ;) Vlak voor school kreeg ik al een barbieballon en een knuffelbeertje in mn handen gestopt door Marine en even later een hele doos chocolaatjes door Luiggi. Na school kreeg ik dan nog een fotoalbum met al wat fotootjes in van Jordan en een Cd van Alex.

Die avond gingen we dan nog naar oma en opa Corbit om mn verjaardag met heel de familie te vieren. Oma Corbit had een trui voor me klaarliggen en van de nonkel en tante kreeg ik een hele doos zeepjes. Verder kreeg ik ook nog een fotokader die je aan je pc kan koppelen, zodat de foto’s veranderen, van mn gezinnetje hier.

Vrijdag na school was het dan onze grote Video-gama-a-pa-looza met Montage. Als fundraiser (ben even het Nederlandse woord hiervoor vergeten) hadden we een hele videospelletjes competitie opgezet, waaraan de leerlingen voor 5 dollar konden deelnemen. Het was best wel gezellig om zo met iedereen op school te blijven hangen en het heeft ons toch zo’n 120 dollar opgeleverd. Nu hebben we bijna onze printer!

Gisterenavond was het dan mijn verjaardagsfeestje voor mn vrienden hier, maar het was niet al te spectaculair. We hingen gewoon wat rond in de kelder en maakten uiteindelijk een vuur in de tuin om marshmellows te roosteren. Ookal konden heel veel mensen niet komen, was het best nog wel gezellig.

Dat was zo’n beetje de korte update over mn verjaardag.

Bedankt Jan, Robin, Ingeborg, Martine, Melina, Emma, Zoe, Sofie, Laura, An-Sofie, Katrijn, Ellen, Kaat,Geertrui, Toine, Steven, Ini, Iwein, Pieter-Jan, Wouter, Evert, Thomas, Mara, Tex, Hilde, Hanne, Boudewijn, Ingrid, Geert, Laurens, Katrien, Jelena, Pieter-Jan, Marian, Kim, de mannen van de Paus, Els, Mathy, Joris, Thijs, Marian, Stefanie, Maarten, Vic, Hilde, Eef, Brecht, Mimi, Greet, Miet, Herman, Moeke, Vake, An, Jan, Marieke, Jasper, Peter, Liesbeth, Jan, Nele, Bruno, Piet, Hans, Astrid, Rina, Karel, Tom, Stijn, Krisje, Johan, Rita, Melina, Suzanne, Evelien, Lisa en Anneleen voor de brieven en kaartjes!!! Het was echt fijn nog eens van jullie allemaal te horen!

Liesbet, Jeroen, Evelien, Zoe en Luc: bedankt voor de mailtjes! Ik beloof ze te beantwoorden zodra ik tijd vind!!

Melina, heeeeeeeeeel erg hard bedankt voor de transatlantische Frisbee :D Wij hebben zowaar een nieuw record gevestigd… een Frisbee over de Atlantische Oceaan gooien is niet niks! Proficiat!!

En last but not least: Lut, Rik, Toon en Jeroen: enorm hard bedankt voor alle cadeautjes!!

Goed, ik zal jullie maar weer eens laten, want er worden hier bananapancakes met siroop geserveerd… dat moet een mens toch ook eens meegemaakt hebben!!

Tot de volgende!

18:05 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Feliz cumpleaños Lien!
Ik ben wel een beetje laat maar ik heb een goed excuus, aangezien ik niet wist wanneer je jarig was ;) Ik hoop dat je een super dag hebt gehad en alles goed gaat daar in Portage!
Besos
desde Argentina!
Diana la Belga

Gepost door: Diana | 15-11-07

De commentaren zijn gesloten.