28-08-07

Lome dagen

Lome dagen hier in Portage! Tis tijd dat school begint, want de verveling loert nu om elke deur en ik elk hoekje van het huis. Caroline en ik hebben reeds heel Amy's dvd collectie (en dat is me er eentje!!) doorsnufeld en hebben ons volop in het kijken der vijf tv films gestort: Legally Blonde, Mean Girls, Uptown Girls, It takes two, It had to be you,... Vanavond gaan we eens een aantal van Amy's workout video's testen. Verder doden we onze tijd al chocolade etend op mijn bed en al spelend met Amy's krultang.

Katelyn is ons ook nog een avondje komen oppikken om met wat vrienden rond te hangen op een speeltuintje, jawel zo brengt de plaatselijke jeugd hun vrije tijd door hier. Maar het was best gezellig!! Kheb heel de tijd met Maurene (of hoe men haar naam ook moge spellen) over Belgie gepraat. Haar ouders zijn allebei Walen en ze heeft tot haar vijfde in Brussel gewoond. Echt tof om een Amerikaanse te vinden die Belgie begrijpt!! Ze heeft me al uitgenodigd voor een Belgisch etentje bij haar thuis wanneer ik het Amerikaanse voedsel echt niet meer aankan!

Verder gaan Caroline en ik hier hoogstwaarschijnlijk een vaste kookdag krijgen in de week en iedereen die ietwat vertrouwd is met mijn allesovertreffende kookkunsten weet dat de Braatjes zich dat nog gaan beklagen!

Mn gastgezinnetje is wennen... Tzijn best vriendelijke mensen en ze doen erg hun best om het ons naar onze zin te maken hier. Kevin vertelt heeeeel erg graag over de Amerikaanse levensstijl en over zijn computers waar hij haast continu aan zit te prullen in de kelder. Verder zit hij ook vaak in de schuur achter ons huis met hout te werken. Amy is helemaal into scrapbooking, quilten,... en geeft maar al te graag geld uit aan dingen die ze helemaal niet nodig heeft. Verder zijn ze ook helemaal bezeten van een of andere Amerikaanse serie genaamd House en spenderen ze uren voor hun tv schermpje.

Voorlopig nog niet zo heel erg veel plannen hier... Donderdag is er een rondleiding in school en daarna gaan we waarschijnlijk met Katelyn and friends naar een football game kijken. Verder gaan Kevin en Amy ons waarschijnlijk een dagje meenemen naar Chicago wanneer de living en eetkamer geverfd zijn, hoezee! In september gaan we waarschijnlijk naar de County Fair in Allegan en een dagje het strand opruimen aan Lake Michigan.

Goed, ik zal maar eens aan het eten beginnen.
Heel erg veel liefs vanuit Portage! x Lien

p.s.: Suzanne, Evert, Sofie, Stefanie en Iwein, jullie chocolade is *blozende wangetjes* reeds helemaal verorberd.

23:02 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoe ga je dat koken voor elkaar krijgen? Moet je ook veganistisch koken? Laat me weten wat er op het menu staat,ik sta open voor alle nieuwe ideeën.
Groetjes

Gepost door: Lut | 30-08-07

De commentaren zijn gesloten.