20-08-07

Scrapbooking and Kindergarten

Hoi hoi!!

Amper 2 dagen verder en weer zoveel gebeurd! Amy nam ons mee naar een der vele Scrapbook stores en is ons nu zwaar aan het aanmoedigen om mee te scrapbooken (haar favoriete hobby) en quilten. Oh hemel, hoe ga ik dat ooit tot een goed einde brengen??

Verder blijf ik het ook vrij tot zeer onpluis vinden dat er hier al oooooveral Halloween en Kerst spullen te koop zijn en dit in AUGUSTUS... *wacht met bibberende knieeen de kerstperiode af*

Vandaag kwam de "oma" Caroline en mij oppikken om een stapje in de wereld te zetten. Eerste halte: Mexicaanse fastfood (ai ai), tweede halte: Elementary school, waar Dortha lerares is. We kregen een uitgebreide rondleiding en uitleg bij elk lokaaltje en als een fiere oma stelde ze ons keer op keer uitgebreid voor wanneer we iemand tegenkwamen in de gang. Iedereen was ook wel heel geinteresseerd in wie we waren en wat we hier deden enzo. Een aantal toffe dingen gezien wel, maar ik zal de foto's voor zich laten spreken. (Geen idee wanneer het me gaat lukken om die hierop te krijgen btw)

Derde halte: shoppingmal. Allemaal een beetje overwelmend als je 't mij vraagt en het duurde best een wijlte vooraleer ze me bij het lipglossrek wegkregen, want mijn fascinatie kende geen eind; pindakaas lipgloss, dr pepper lipgloss, fanta lipgloss, ice tea lipgloss, m&m lipgloss, een heel assortiment aan ijs lipgloss,... Incroyable! Zotte Amerikanen...

Goed, ik ga mij nog eens een aantal trapjes naar beneden begeven om Amy's zusje te ontmoeten, die hier een avondje kussenslopen komt naaien met Amy. Ambiance!!

Tot binnenkort!

p.s.: Een p.s.je voor Gilles: kben vanochtend eens op de weegschaal gaan staan en die gaf aan dat ik reeds 6 kg meer weeg dan 4 dagen geleden... conclusie: de weegschaal is kapot (hoop ik *angstig gezicht*)

 

23:26 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Scrapbooking wat!? hej lientje,
je mail met het adres van je webblog is nu pas doorgekomen dus vanaf nu volg ik je op de voet! ik ga elke dag kijken voor nieuwe, zotte/crazy Amerikaanse weetjes en ik sta pal achter je meid, ik steun je en ik vind het dapper dat je de stap (aka trap naar het vliegtuig) eindelijk hebt gezet! Toch blijft het me nog een eeuwig mysterie: wat is scrapbooking, kan je me dat even toelichten?
heel veel groetjes x

Gepost door: Katrien | 22-08-07

hello geen nood lien 6 kilo op die paar dage zou wel extreem zijn volgnes mij ligt het wel degelijk aan de weegschaal! zo te horen gaat alles daar uitstekend! het blijft echter ook voor mij een mysterie wat scrapbooking is maar dat zal wel iets raars van die gekke amerikanen zijn veronderstel ik.. ik kijk al uit naar al die foto's!
heel veel plezier daar nog xx

Gepost door: jelena | 22-08-07

Maar lien, Scrapbooking is de nieuwe hype :P. Het staat overal in de boekjes enzos! Check: http://www.girlscene.nl/fashion/doityourself/2007/augustus/Maak_je_eigen_stijlboek .
Dus stiekem zit je bij hele hippe mensen daar! Lucky you.
Geniet er nog van daar, ik lees met veel plezier je verhaaltjes :D!
Doeii, x Suzanne

Gepost door: Suzanne | 23-08-07

hey Lien,
geweldig ding eigenlijk deze blog, kan iedereen alle gekke avonturen mee beleven. Ik hoop dat je er stilletjes aan je draai al een beetje hebt gevonden en volop kunt genieten van die vreemde Amerikanen.
Veel groetjes en een dikke zoen!

Aan de onwetenden: scrapbooking is het maken van een soort foto-album met tekstjes, prentjes, gekleurd papier, alles om een gewoon fotoboek maar extreem op te fleuren. Dan krijg je een boek met alleen maar allemaal leuke herinneringen.

Gepost door: Stefanie | 23-08-07

De commentaren zijn gesloten.