11-08-07

Een gastzus!!

 

En jawel, nu is het officieel! Ik zal het komende jaar niet de enige uitwisselingsstudente zijn die rondloopt bij de familie Braat, ik krijg er zowaar nog een Duits zusje bij!!

Haar naam is Caroline en ze is 16 jaar oud. Ze houdt van volleybal, musicals, zingen, dansen, acteren, piano spelen en actie voeren voor de derde wereld. Klinkt net als mij dus, op die volleybal na dan... En ook zij is vegetariër, hoezee!! Gaat me daar een fijn gezinnetje worden: 1 veganiste, 2 vegetariërs en 1 carnivoor.

Over een dikke drie dagen is het nu zover... De vijftiende zal ik tegen de middag naar Washington vliegen en van daaruit 's avonds samen met 3 Waalse studenten verder vliegen naar Chicago, waar we samen zullen overnachten. De volgende middag neem ik dan op m'n eentje nog het vliegtuig naar Kalamazoo, waar Amy me zal oppikken. Caroline komt jammergenoeg pas de dag erna toe.

Ik ben wel klaar om te vertrekken nu, alleen niet om afscheid te nemen van een aantal mensen, maar dat moeten we erbij nemen... Nog wat prullen aan die valies dus en voor ik het weet zal ik op het vliegtuig zitten.

Tschüss! x Lien

18:18 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.