16-06-07

nog 60 nachtjes slapen

Over niet minder dan 59 daagjes stap ik samen met 6 andere dappere yfu'ers het vliegtuig op richting USA! Eerst met ons gezevenen gezellig naar Washington, maar dan gaat de reis alleen verder... mijn eindbestemming: Portage, Michigan!!

Een heel jaar lang zal ik me ten volle onderdompelen in "the American way of life" en om u toch zeker de details niet te besparen, is er deze geweldige blog.

Mijn gastgezin: Kevin & Amy Braat, 3 jaar gelukkig getrouwd en beiden achteraan de 20. Kevin is net helemaal afgestudeerd en Amy is systeembeheerder in een of ander bedrijf. Kinderen hebben ze jammergenoeg niet, maar ik krijg er wel een pak viervoeters bij; 2 honden (Minnie en een mij nog onbekende puppy) en 3 katten (Mamoru, Scrap en Pumpkin). Ze wonen in een typisch Amerikaanse 'white old farm house'. En het kersje op de taart: Amy is veganiste, jawel, zéér handig!

In welke staat ik zal terugkeren na een jaartje Portage Central High School, is ons allen een groot raadsel... Als die-hard cheerleader? Als fastfood addict? Cowgirl, Redneck, Fundamentaliste, hevig Bush aanhangster? Het antwoord zal ik u helaas schuldig moeten blijven tot eind juni 2008, maar ondertussen zullen mijn avonturen hier op de voet te volgen zijn!

Enjoy! 

jullie Amerikaantje in spe  

21:57 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |